Céglogó Telefon: 06-30-2281956, Email: info@gyogyhatas.net
Webshop átmenetileg nem üzemel!

A zöldkávé pozitív tulajdonságai

A könnyed fogyás a túlsúllyal bírók egyik legnagyobb vágya. Nem csak mozgással, hanem bizonyos élelmiszerek, italok fogyasztásával is tudjuk csökkenteni a testsúlyunkat. Tudományosan bizonyított, hogy ha a kávét nyersen fogyasztjuk, akkor súlycsökkenés érhető el.

 A zöldkávé hatóanyagainak köszönhetően a szervezetünk zsírsejteket bont le, mivel nem engedi meg a glükóz felszívódását. Fogyasztása ajánlott a cukorbetegségben szenvedőknek is, hiszen csökkenteni képes a vércukorszintet is. A klorogénsav a legfontosabb hatóanyag, amely a fogyást eredményezi. A pörkölt kávéban ez az anyag már nincsen jelen. Antioxidánst is nagy mennyiségben tartalmaz, amely a sejtek öregedését és számos betegséget képes megakadályozni.

Érdemes megváltoztatni a kávé fogyasztási szokásainkat és nem csak kizárólag a pörkölt kávészemekből készített italt inni. Nagyon sok pozitív hatása van egészségünkre a zöldkávénak, melyet a legtöbbször kapszula formájában tudunk fogyasztani. Úgy juthatunk így energiához, hogy az nem jár gyors szívdobogással, amely a hagyományos pörkölt kávé fogyasztásakor jellemző. A zöldkávéban is van koffein, azonban annak a hatása sokkal hosszabb ideig érezhető.

A zöldkávé rendszeres fogyasztása révén megszabadulhatunk a legkritikusabb testrészeken jelentkező zsírpárnáktól. A fogyás úgy jelentkezik, hogy közben az izomszövetek feszessége nem változik.

Ha szeretne egészségesen élni, fogyni és eközben hódolni a kávé fogyasztási szenvedélyének, akkor mindenképpen szerezze be a nagyszerű zöldkávé kapszulát!

Kapcsolódó termékek: